2010. július 1., csütörtök

Figyelemfelhívó lámpák, de minek

A 84-es főút városon belül haladó szakaszán csomó sárgán villogó figyelemfelhívó lámpa van, amik gyalogátkelőre figyelmeztetnek. Legalábbis ez az elmélet, mert valahol már meg sincs a lámpa, valahol meg egyáltalán nem működik.
Az első ugye a téglagyárnál van, persze itt mind a két irányban levő működik, az egy dolog, hogy a gyárban jelenleg termelés nem folyik.

A következő az Agyag utcánál van, itt ugye az elkerülő mindkét oldalán van buszmegálló is, ezért is lenne fontos hogy mindkét lámpa működjön, ennek ellenére csak az egyik, a téglagyár irányába haladó oldalon levő megy.

Ez után következő az Okai utcánál van (itt ugye az utcát kettészeli a főút) és már csak az egyik, a temető felé vezető oldalon van lámpa, az se működik.

A következő ilyen figyelemfelhívó lámpa a Bécsi út - Bob pálya kereszteződésnél van, itt fontos is, és mindkettő működik is. A problémám az, hogy az előző lámpától idáig egy csomó forgalmasabb (nem körforgalmi) átkelő is van, és egyiknél sincs lámpa, pedig elkelne (engem se nagyon akarnak átengedni sokszor).

Az utolsó ilyen jelzőlámpa pedig a Bécsi út - Vadászháznál van, állítások szerint ez egy nagyon forgalmatlan átkelő, ezért is érthetetlen számomra, hogy miért van itt lámpa (igaz, csak 1db) hiszen például a Koronázó dombnál vagy a Mély útnál sokkal fontosabb lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése